PELABURAN MASA DEPAN YANG BOLEH DIPERCAYAI
Feb 06

PELABURAN MASA DEPAN YANG BOLEH DIPERCAYAI

Anda ingin melabur untuk masa depan yang lebih cerah? Disini HostSinimo senaraikan beberapa platform yang boleh dipercayai dan di list sendiri oleh Program eBerkat oleh MDEC https://mdec.my/eberkat-pelaburan/

Pelaburan yang bijak dapat menjamin masa depan anda yang lebih cerah untuk generasi akan datang atau untuk simpanan hari tua.

Platform-platform ini sememangnya boleh dipercayai dan tidak perlu diragui lagi. Kalau scam masakan ia di listkan pada laman web MDEC sendiri. Agensi Kerajaan.

 

1) WAHED 

Masukkan kod referel wahed MOHABD1842  dan anda akan mendapat USD 2.5 secara PERCUMA.

Wahed

KOD REFEREL: MOHABD1842 dapat USD 2.5

https://app.wahedinvest.com/referral

 

2) HELLO GOLD - PELABURAN EMAS

hello gold

HelloGold ditubuhkan pada tahun 2015 sebagai aplikasi mudah alih patuh Syariah pertama di dunia yang mengubah cara anda membeli, menyimpan, menjual dan menebus emas fizikal. Dengan lebih daripada 200,000 pengguna, mereka berhasrat untuk membantu lebih banyak orang mengambil langkah ke arah kesejahteraan kewangan seumur hidup.

Hello Gold URL

 

3) MYTHEO

mytheo

GAX MD mencipta MYTHEO, perkhidmatan pengurusan pelaburan digital yang mengendalikan pelaburan A hingga Z untuk anda! Platform pemenang anugerah ini secara automatik membuat, mengekalkan dan mengoptimumkan portfolio pelaburan anda berdasarkan profil dan risiko yang anda sanggup hadapi. 


MYTHEO URL

Read 3115 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.