CARA DAPATKAN TRAFIK PERCUMA UNTUK LAMAN WEB
Feb 02

CARA DAPATKAN TRAFIK PERCUMA UNTUK LAMAN WEB

Pada artikel ini saya akan berkongsi beberapa cara yang boleh digunakan oleh pemilik laman web yang baru sahaja ditubuhkan untuk mendapatkan trafik laman web secara PERCUMA.

 

Bagi laman web yang baru bertapak di internet, terdapat sedikit kesukaran untuk dijumpai memandangkan rekod mereka belum wujud untuk mendapatkan ranking laman web. Artikel ini ditulis pada 2 Februari 2021 dan ini merupakan kaedah yang kami jumpa semasa membuat research berkaitan web trafic di internet untuk dikongsi bersama.

 

Google Ads

google ads

Tahukan anda, sekiranya anda belum mempunyai Google Ads, anda berpeluang untuk mendapatkan kredit percuma sebanyak RM150 untuk pengiklanan google. Pengiklanan Google merupakan iklan yang paling berkesan kerana ia mendapatkan target user yang betul-betul cari apa yang anda jual. Klik Untuk Google Ads Link Coupon

 

SPARKTRAFFIC

spark traffic

Sparktraffic menawarkan perkhidmatan bot traffic untuk semua jenis negara. Anda boleh memilih untuk Malaysia Sahaja, US Sahaja dan lain-lain. Sekadar peringatan sahaja bahawa traffic-traffic yang dibawa oleh mereka cumalah trafik daripada bot dan bukanlah orang yang sebenar.

Traffic ini bertujuan untuk membantu laman web anda mendapatkan traffic bagi menaikkan statistic laman web anda pada Alexa, Google Analytics, dan lain-lain. Sedikit sebanyak ia membantu dalam search engine optimization laman web anda.

Register sahaja trial version dan sekiranya anda berminat boleh beli pakej mereka

Klik Sini untuk ke laman web mereka. 

 

SIMPLETRAFFIC

simple traffic

Simpletraffic menawarkan traffic percuma sebanyak 2500 visitor dan anda boleh pilih visitor dari negara mana selama 5 hari PERCUMA. Anda boleh kansel pada hari kelima bagi mengelakkan kene caj sekiranya anda tidak berpuas hati dengan khidmat mereka.

Setelah mencuba laman web ini. pihak kami mendapati bahawa mereka benar-benar memberikan traffic sepertimana yang dijanjikan

Klik disini untuk pergi ke laman web mereka

 

Anda digalakkan untuk mencuba ketiga tiga platform ini bagi menambahkan traffic ke laman web anda. Jangan lupa attach Google analytic pada laman web anda bagi melihat traffic yang masuk. Selamat mencuba ya.

Read 2750 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.