PELUANG JANA INCOME SECARA ATAS TALIAN
Mar 13

PELUANG JANA INCOME SECARA ATAS TALIAN

Disini kami ingin kongsikan peluang untuk anda menjana income sampingan/fulltime secara atas talian. Diharapkan perkongsian ini sedikit sebanyak dapat membantu beban yang dialami oleh anda semua.

 

1) DAFTAR SEBAGAI AFFILIATE HOSTSINIMO 

Anda hanya perlu kongsikan link affiliate hostsinimo kepada kawan-kawan, kenalan, saudara-mara dan siapa sahaja dan anda akan mendapat pendapatan pasif seumur hidup. Kami menawarkan komisen sebanyak 10% untuk shared hosting, 5% untuk dedicated server dan virtual private server dan 15% untuk servis bina laman web dan lain-lain. Anda akan memperoleh komisen pada setiap pembelian yang berjaya.

DAFTAR SEKARANG DAN PEROLEH RM5

referral

 
Hanya salin url affiliate anda dan kongsikan kepada semua dan anda akan dapat melihat komisen anda sentiasa menaik.

 

2) MENJADI AGEN TUNETALK HALO TELCO

Menjadi agen tunetalk halo telco merupakan peluang jana income pasif yang menguntungkan kerana hampir setiap orang menggunakan telefon untuk berhubung. Anda akan dapat komisen apabila mendaftar orang baru, mendaftar agen, dan juga apabila mereke topup akaun.

Modal untuk menjadi agen halo telco adalah mudah.

Beli Simkad Halo Go RM5 + RM50 topup dan langgan pakej unlimited RM48 sebulan dan anda boleh naiktaraf sebagai agent pada aplikasi Halo Go. Hubungi kami sekiranya anda berminat http://wassap.my/+60108149895

halo telco

 

3) MENJADI AGEN PENAPIS AIR CUCKOO KAMI

 Menjadi agen penapis air cuckoo dengan kami. Kenapa register dengan kami?

  • Tiada KPI diberikan. Dengan berada dibawah kami, anda tidak terikat dengan KPI cuckoo. Anda boleh menjadi agen pada bila-bila masa sahaja. Kami akan membayar anda apabila terdapat permohonan yang berjaya sehingga pemasangan dilakukan.
  • Pendaftaran PERCUMA. Anda tidak perlu bayar apa-apa. Cari customer dan kami akan bayar anda
  • Penapis air yang memang terbukti terbaik. King top memang tidak asing lagi memang produk penapis air paling berkualiti.

Hubungi kami sekiranya anda berminat: http://wassap.my/+60108149895

CUCKOO KING TOP 5 1

 

4) DROPSHIP

Mendaftar sebagai agen dropship Kumoten. Anda hanya perlu pilih produk yang anda ingin jual dan linkkan dengan shopee dan lazada anda. Selebihnya akan dibuat secara automatik oleh Kumoten. Margin keuntungan ditentukan oleh anda sendiri

Cuma disini admin ingin kongsikan beberapa risiko yang wajib anda tahu:

  1. Produk adalah dari negara cina. 
  2. Penghantaran memang dalam masa 24jam. Tapi mengambil masa yang lama untuk sampai malaysia
  3. Tracking yang diberikan kurang tepat. Admin pernah alami tiada makluman tracking dalam masa satu minggu menyebabkan customer cancel order dan admin tidak dapat defend memandangkan tracking tidak muncul pada sistem. Sedikit kerugian disitu.

kumoten

 

Pinjaman perniagaan secara atas talian. Mudah lulus, tanpa penjamin dan kelulusan 24jam. klik disini

Read 1753 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.