MINING BITCOIN PAKAI BROWSER CRYPTOTAB BROWSER
Apr 13

MINING BITCOIN PAKAI BROWSER CRYPTOTAB BROWSER

Dunia semakin hari semakin canggih. Mining boleh dibuat dengan pelbagai cara dan antara yang terbaru adalah mining menerusi browser sahaja.

Setiap hari, purata rakyat didunia melayari internet adalah melebihi 8 jam sehari dan adakala buka pc sehingga 24jam tanpa tutup. Adalah rugi sekiranya masa yang digunakan itu tidak digunakan sebaik mungkin untuk menjana income sampingan.

Tahukah anda terdapat satu kaedah dimana anda dapat mining bitcoin sambil melayari internet? ya betul tu sambil melayari internet. 

Perkenalkan CryptoTab Browser dimana anda boleh mining bitcoin sambil melayari internet sahaja tanpa perlu bersusah payah.

crypto


Adakah mining bitcoin berbaloi?

Untuk menjawab soalan ini adalah sebenarnya mining bitcoin tidaklah berbaloi kerana jika dikira dengan masa dan bil elektrik yang dijana semasa mining adalah jauh lebih tinggi daripada hasil mining. Kami tidaklah mengajak anda untuk fokus mining bitcoin tetapi ajak anda menggunakan pc seperti biasa tetapi dalam masa yang sama sedang mining bitcoin.

 

AIK? APA BEZA?

  1. PC/Laptop anda memang sentiasa guna. Apa salahnya guna sambil mining? anda hanya perlu buka browser crypto dan lakukan aktiviti seperti biasa. Sampai masa anda hanya perlu tutup sahaja pc. Done.
  2. Jana income sambil melayari internet. Mungkin hasilnya tidaklah lumayan tetapi anda dapat sejumlah bitcoin hanya dengan lakukan aktiviti seperti biasa. Menarik bukan?
  3. CryptoTab Browser ini adalah konsep MLM dimana anda dapat invite kawan-kawan anda dan anda berpeluang dapat rangkaian bitcoin sebanyak 10 level. So semakin banyak anda invite semakin cepatlah anda dapat bitcoin.

Untuk lebih detail klik laman web cryptobrowser disini.

Selamat mencuba ya.

 

 

Read 2569 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.